Blijf op de hoogte
Meld u direct aan voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Aanmelden
 
Vincent Witter
 
Functie: Registeraccountant

Opleiding
Vincent Witter studeerde bedrijfseconomie en rechten aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Na het afronden van het doctoraal van beide studies volgde hij bij dezelfde instelling de postdoctorale opleiding tot registeraccountant, die hij in 2011 heeft afgerond. Vanaf januari 2012 staat hij ingeschreven in het accountantsregister.

Ervaring
Nog tijdens het afronden van de opleiding rechten aan de Erasmus Universiteit Rotterdam is Vincent Witter in januari 2006 fulltime in dienst getreden bij De Jong Koster. In de zomer van datzelfde jaar heeft hij de opleiding rechten afgerond, waarna hij in september is gestart met de postdoctorale opleiding. Door het opdoen van werkervaring kon hij een jaar later starten met de praktijkstage die behoort bij de opleiding, die hij in 2011 geheel heeft afgerond.
Binnen het kantoor is hij verantwoordelijk voor het uitvoeren van jaarrekeningcontroles en het samenstellen van jaarrekeningen. Zijn motivatie haalt hij uit het snel en accuraat terzijde staan van de cliënten.

Naast zijn werk verricht Vincent tevens vrijwilligerswerk. Zo is hij administrateur van de Hervormde Gemeente Ridderkerk, een samenwerkingsverband van een zestal kerken binnen de Protestantse Kerk in Nederland, en van een plaatselijke muziekvereniging. De overige vrije tijd besteedt hij onder andere aan zijn kinderen, het maken van wandelingen en het lezen van een goed boek.
 
       
Diensten     De Jong Koster
Controleren jaarrekening
Samenstellen jaarrekening
Management rapportages
Due diligence onderzoeken
Financiële administraties
Fiscale aangiften
Fiscale advisering
Juridische advisering
Estate planning
Prognoses en begrotingen
Salarisadministratie
Bedrijfseconomisch advies
Herstructureringen
Automatisering

accountants & adviseurs
Kastanjelaan 24 | 2982 CM Ridderkerk
0180 - 44 12 55 | info@djk.nl
KvK nummer: 24475099