Blijf op de hoogte
Meld u direct aan voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Aanmelden
 
Coen Martinus
 
Functie: Registeraccountant

Opleiding
Coen Martinus studeerde bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Na het behalen van zijn doctoraal titel in 2003 volgde hij hier tevens aansluitend de postdoctorale opleiding tot registeraccountant. Nadat in 2010 ook het praktijkexamen met succes afgerond werd staat hij ingeschreven in het accountantsregister.

Ervaring
Direct na zijn studie is Coen zijn carriëre gestart bij een MKB-accountantskantoor in Hellevoetsluis. Na een paar jaar maakte hij in 2005 de overstap naar De Jong Koster. Een bewuste keuze voor de MKB praktijk waar hij vanuit een multidisciplinaire aanpak direct bij de ondernemers zelf aan tafel zit. Binnen De Jong Koster is hij actief in de controlepraktijk voor diverse klanten in sectoren als productie, handel en zakelijke dienstverlening. Daarnaast is hij eindverantwoordelijke voor enkele klanten binnen de samenstelpraktijk. In zijn werk houdt Coen van een pragmatische aanpak waarbij hij de soms lastige theorie en regelgeving naar de dagelijkse praktijk van zijn klanten vertaalt. Hij heeft daarnaast een sterke affiniteit met ICT die hij waar mogelijk naar zijn dagelijkse werkzaamheden en klanten probeert te vertalen. De controleverklaring en/of de samengestelde jaarrekening zijn voor Coen niet een eindproduct, maar een middel om het gesprek met de klant aan te gaan en waar mogelijk te adviseren.

In zijn vrije tijd houdt Coen zich bezig met programmeren van software en ICT-ontwikkelingen in brede zin. Ook heeft hij interesse in ruimtevaart en filatelie. Daarnaast houdt hij van reizen om kennis te maken met andere culturen en de diverse natuur. Iedere winter is hij op de latten te vinden en in de zomer op de motor.
 
       
Diensten     De Jong Koster
Controleren jaarrekening
Samenstellen jaarrekening
Management rapportages
Due diligence onderzoeken
Financiële administraties
Fiscale aangiften
Fiscale advisering
Juridische advisering
Estate planning
Prognoses en begrotingen
Salarisadministratie
Bedrijfseconomisch advies
Herstructureringen
Automatisering

accountants en belastingadviseurs
Kastanjelaan 24 | 2982 CM Ridderkerk
0180 - 44 12 55 | info@djk.nl
KvK nummer: 24475099