Vrijblijvende afspraak? Bel 0180 - 44 12 55  
 
Blijf op de hoogte
Meld u direct aan voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Aanmelden
 
Marco Schouwenaar
 
Functie: Jurist

Opleiding
Marco Schouwenaar studeerde Nederlands recht en Bedrijfsrecht aan de juridische faculteit van de Universiteit van Tilburg.

Ervaring
Zijn loopbaan begon Marco Schouwenaar in 2007 bij één van de grote accountants- en advieskantoren. In 2010 maakte hij de overstap naar De Jong Koster voor een meer op de MKB gerichte juridische adviespraktijk.
Marco Schouwenaar is uw eerste aanspreekpunt voor juridische vraagstukken. Binnen het kantoor is hij eindverantwoordelijke voor de juridische adviespraktijk waar u als ondernemer proactief en begrijpbaar van juridisch advies wordt voorzien. Marco vindt het belangrijk dat u als ondernemer kunt ondernemen en niet dagelijks met complexe wet- en regelgeving bezig hoeft te zijn. Bij Marco kunt u terecht voor vraagstukken op het gebied van ondernemingsrecht, contractenrecht, arbeidsrecht, huurrecht, familierecht en de overige rechtsgebieden waar u als ondernemer vrijwel dagelijks mee te maken hebt. Marco adviseert zowel preventief om geschillen te voorkomen dan wel staat u bij ten tijde van geschillen. Met name het samen met de ondernemer inrichten van de onderneming binnen de diverse rechtsgebieden om toekomstige geschillen te voorkomen dan wel het bijstaan bij geschillen en het geschil tot een goed einde zien te brengen geven Marco positieve energie.
Marco is lid van de beroepsorganisatie van bedrijfsjuridische adviseurs (Nevoa). 

Zijn vrije tijd besteedt hij aan diverse sporten en reizen.
 
       
Diensten     De Jong Koster
Controleren jaarrekening
Samenstellen jaarrekening
Management rapportages
Due diligence onderzoeken
Financiƫle administraties
Fiscale aangiften
Fiscale advisering
Juridische advisering
Estate planning
Prognoses en begrotingen
Salarisadministratie
Bedrijfseconomisch advies
Herstructureringen
Automatisering

accountants en belastingadviseurs
Kastanjelaan 24 | 2982 CM Ridderkerk
0180 - 44 12 55 | info@djk.nl
KvK nummer: 24475099