Blijf op de hoogte
Meld u direct aan voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Aanmelden
 
Marco Speelman
 
Functie: Registeraccountant/partner

Opleiding
Marco Speelman studeerde Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Na het behalen van zijn doctoraal titel volgde hij hier de postdoctorale opleiding tot registeraccountant. Na afronding van deze opleiding volgde hij tenslotte ter verdieping van zijn fiscale kennis aan de juridische faculteit van dezelfde instelling diverse fiscale hoofdvakken

Ervaring
Na het afronden van de studie bedrijfseconomie begon Marco Speelman als assistent accountant bij een regionaal accountantskantoor. Begin 1996 stapte hij samen met de oprichters over naar De Jong Koster. Hij staat sinds het najaar van datzelfde jaar ingeschreven in het accountantsregister en is sinds 1 januari 2001 partner in de maatschap.
Binnen het kantoor is hij eindverantwoordelijk voor een deel van de (wettelijke) controle en samenstelpraktijk. Tevens is hij actief als adviseur op het gebied van jaarrekeningrecht, interne beheersing, bedrijfseconomische en overige financiële vraagstukken en organisatiestructuren.

Marco Speelman is een man van een pragmatische benadering en praktische oplossingen. Hij houdt van het interactieve proces met opdrachtgevers waarbij zowel de zakelijke als privé huishouding nader wordt gestructureerd en toekomstbestendig wordt gemaakt. Met name het samen met cliënt deze strategische en toekomstgerichte aandachtspunten in kaart brengen en uitwerken vindt Marco uiterst motiverend.

Buiten "kantooruren" is sport een geliefde bezigheid, zowel passief als actief. Hij stond jarenlang zijn mannetje op het voetbal- en tennisveld. Tegenwoordig spendeert hij regelmatig de vrije uurtjes op de fiets langs de Zeeuwse oevers in zijn woonomgeving. "De ideale manier om voor even het hoofd weer leeg te maken".
 
       
Diensten     De Jong Koster
Controleren jaarrekening
Samenstellen jaarrekening
Management rapportages
Due diligence onderzoeken
Financiële administraties
Fiscale aangiften
Fiscale advisering
Juridische advisering
Estate planning
Prognoses en begrotingen
Salarisadministratie
Bedrijfseconomisch advies
Herstructureringen
Automatisering

accountants & adviseurs
Kastanjelaan 24 | 2982 CM Ridderkerk
0180 - 44 12 55 | info@djk.nl
KvK nummer: 24475099