Blijf op de hoogte
Meld u direct aan voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Aanmelden
 
Remco Tigelaar
 
Functie: Belastingadviseur/partner

Opleiding
Remco Tigelaar studeerde fiscale economie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Ervaring
Na zijn studie was Remco Tigelaar actief voor een tweetal grote(re) accountants en belastingadvieskantoren. Vanaf september 2006 adviseerde hij, als zelfstandig belastingadviseur, opdrachtgevers van diverse administratie- en accountantskantoren, waaronder die van De Jong Koster. Vanaf januari 2009 is Remco op fulltime basis werkzaam voor De Jong Koster. Al een aantal jaar is het pensioen van de DGA één van zijn bijzondere aandachtsgebieden. De samenwerking met De Jong Koster breidde zich ook uit naar andere fiscale gebieden. Dat leidde er toe dat hij met ingang van 2009 als partner kon toetreden. Binnen De Jong Koster is Remco Tigelaar eindverantwoordelijk voor de fiscale advisering. Dat varieert van de laatste controle op de aangiften inkomstenbelasting tot de soms de complexe herstructurering van een groep vennootschappen.

Remco Tigelaar krijgt extra energie van de persoonlijke begeleiding van opdrachtgevers, het verkrijgen van inzicht in het web van fiscale regelgeving en van het vertalen van die soms ondoorgrondelijke fiscale wet- en regelgeving naar de praktijk van alle dag.

Na(ast) zijn werk is Remco Tigelaar met regelmaat te vinden op de golfbaan, aan de zijlijn als leider bij het voetbal van zijn kinderen en in het zwembad als zweminstructeur. In de winter is Oostenrijk een geliefde bestemming voor een week wintersport.
 
       
Diensten     De Jong Koster
Controleren jaarrekening
Samenstellen jaarrekening
Management rapportages
Due diligence onderzoeken
Financiƫle administraties
Fiscale aangiften
Fiscale advisering
Juridische advisering
Estate planning
Prognoses en begrotingen
Salarisadministratie
Bedrijfseconomisch advies
Herstructureringen
Automatisering

accountants & adviseurs
Kastanjelaan 24 | 2982 CM Ridderkerk
0180 - 44 12 55 | info@djk.nl
KvK nummer: 24475099