Blijf op de hoogte
Meld u direct aan voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Aanmelden
 
Stephan Vreeman
 
Functie: Accountant

Opleiding
Stephan Vreeman studeerde Accountancy aan de Hogeschool Inholland in Rotterdam. Na afronding van deze opleiding volgde hij ter verdieping van zijn fiscale kennis de tweejarige opleiding Fiscale Economie van dezelfde instelling. In augustus 2013 heeft Stephan zijn praktijkstage in het kader van de opleiding tot Accountant-Administratieconsulent afgerond en staat hij ingeschreven in het accountantsregister.

Ervaring
In 2004 begon Stephan zijn loopbaan bij De Jong Koster.
Binnen kantoor is Stephan verantwoordelijk voor het samenstellen van jaarrekeningen. Daarnaast verzorgt hij periodieke financiële managementrapportages, waardoor klanten op korte termijn inzicht hebben in de huidige financiële stand van zaken van hun onderneming. Tijdens de voornoemde werkzaamheden is hij alert op fiscale verbeterpunten.
Stephan krijgt energie van het in goede samenwerking met de klant volbrengen van het traject van administratie tot jaarrekening, waarbij de klant ook gedurende het jaar op de hoogte is en blijft van de financiële gang van zaken.

Zijn vrije tijd besteedt Stephan aan tafeltennissen en voetballen in verenigingsverband, waarbij hij tevens voor beide verenigingen als penningmeester in het bestuur actief is.
 
       
Diensten     De Jong Koster
Controleren jaarrekening
Samenstellen jaarrekening
Management rapportages
Due diligence onderzoeken
Financiële administraties
Fiscale aangiften
Fiscale advisering
Juridische advisering
Estate planning
Prognoses en begrotingen
Salarisadministratie
Bedrijfseconomisch advies
Herstructureringen
Automatisering

accountants & adviseurs
Kastanjelaan 24 | 2982 CM Ridderkerk
0180 - 44 12 55 | info@djk.nl
KvK nummer: 24475099