Blijf op de hoogte
Meld u direct aan voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Aanmelden
 
Olaf Kramer
 
Functie: Jurist

Opleiding

Olaf Kramer studeerde Nederlands recht aan de Universiteit van Maastricht en notarieel recht aan de Universiteit van Nijmegen. Hij heeft diverse specialisatieopleidingen in het notariaat gevolgd waaronder estateplaning, (echt)scheidingsbemiddeling en mediation.

 

Ervaring

Olaf is tien jaar notaris in Rotterdam geweest en heeft zich in zijn notariële praktijk naast de advisering op het gebied van familierecht en estateplanning tevens met het ondernemingsrecht en vastgoed bezig gehouden. Daarnaast is hij als scheidingsbemiddelaar en mediator bij echtscheidingen en familierechtelijke geschillen betrokken en is behulpzaam bij het afwikkelen daarvan.

Sinds 2013 is hij buiten het notariaat als juridisch adviseur werkzaam en sinds december 2016 verbonden aan De Jong Koster Adviseurs.

Op het gebied van familierecht en estate planning is Olaf binnen De Jong Koster uw aanspreekpunt. Hij vindt het belangrijk dat op het gebied van familierecht, naast de zakelijke belangen en fiscale problematiek ook de gevoelsmatige kant worden benaderd en worden gehoord.

Hij adviseert u graag over de verschillende soorten testamenten, huwelijksvoorwaarden en de fiscale gevolgen van deze juridische stukken. In de regio heeft hij een netwerk aan notarissen zodat hij, indien u dat wenst, de bij u passende notaris kan zoeken. Omdat hij zelf afkomstig is uit het notariaat begrijpt hij welke informatie een notaris van u nodig heeft en kan hij hierop in een eerder stadium inspelen en als spin in het web fungeren.

Hij kan tevens worden ingeschakeld om u een second opinion te verschaffen bij opgestelde juridische stukken op het gebied van familierecht of om de bij een notaris opgestelde conceptstukken voor u te beoordelen en toe te lichten. Hij is Legal Mediator op het gebied van met name familierechtelijke geschillen.

Hij gaat in zijn vrije tijd graag met zijn echtgenote en kinderen op pad, het liefst de natuur in, probeert een serieus amateurfotograaf te zijn, maakt graag muziek (drummen, piano en gitaar) en sport graag (wielrennen, skiën en schaatsen)

 
       
Diensten     De Jong Koster
Controleren jaarrekening
Samenstellen jaarrekening
Management rapportages
Due diligence onderzoeken
Financiële administraties
Fiscale aangiften
Fiscale advisering
Juridische advisering
Estate planning
Prognoses en begrotingen
Salarisadministratie
Bedrijfseconomisch advies
Herstructureringen
Automatisering

accountants & adviseurs
Kastanjelaan 24 | 2982 CM Ridderkerk
0180 - 44 12 55 | info@djk.nl
KvK nummer: 24475099